Instructor d’escalada


Vaig descobrir l’escalada en roca l’any 2008. Jo era un nen que passava tot el temps possible jugant a PC en línia, amb una subscripció de pagament i treballant sense dormir quan havia de precipitar-me a alguna missió amb la meva germandat a qui no coneixia ni un sol membre. Llavors vaig descobrir les muntanyes dels voltants de la meva ciutat i vaig sentir que l’escalada era una cosa per a la qual m’agradava. Sempre he estat un embolic amb l’esport, els jocs de pilota eren durs, ja que era maldestre i em sentia infravalorat i després els esports d’equip no eren agradables perquè sentia que frenava l’equip. S’inclou una assegurança durant l’activitat.

Així doncs, l’escalada va ser un canvi de vida, vaig estar treballant a l’aeroport com a despatxador de vols durant 4 anys i fent jocs quan descobreixo l’activitat que em fa apreciar un estil de vida més saludable, a l’aire lliure i a la natura. Amb això, van sorgir molts altres valors com ara noves amistats, límits forts fins i tot amb nous companys pel compromís a l’hora d’escalar. Vaig deixar la meva feina i em vaig convertir en instructor d’escalada, fent feina amb una empresa que organitzava sortides d’escalada de Londres a Catalunya.

Durant aquest temps treballant amb viatgers de fora d’Espanya, vaig aconseguir guiar per la meva terra i més enllà. Aquella gent finalment em va contractar per a unes vacances privades com a guia en l’escalada i la disposició dels serveis. Els viatges més memorables van ser al Marroc, Noruega, Argentina i The Nose, a Yosemite que va ser una experiència increïble per la importància de la ruta.

Activitats guiades

A continuació podeu veure alguns exemples de les activitats que acostumo a guiar per Barcelona.

Via Ferrata

Per Catalunya amb transport compartit:

De 3 a 4 persones . . . . . . . . . . . . . . . . 45€
De 5 a 10 persones . . . . . . . . . . . . . . . 38€
Més de 10 persones . . . . . . . . . . . . . . 35€

👉 preu per persona, material inclòs.

Via Llarga

Montserrat – Garraf – Montsec

1 persona . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 190€
2 persones . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .100€

👉 per més d’un dia consulteu
👉 preu per persona, material inclòs.

Esportiva

Aprèn o millora el teu rendiment.

De 2 a 3 persones . . . . . . . . . . . . . . . . 53€
De 4 a 6 persones . . . . . . . . . . . . . . . . 45€
Més de 6 persones . . . . . . . . . . . . . . . 33€

👉 preu per persona, material inclòs.

Tots els preus poden incloure un impost per declarar com a transacció comercial, IVA.
S’inclou l’equipament i les despeses de transport es comparteixen, de manera que podem reduir la contaminació i els costos.
S’inclou una assegurança durant l’activitat i responsabilitat civil.