Sergi Herrero


Sergi PEN “The experience”

Especialitzat en via llarga a Montserrat i la zona de Barcelona.
Deixa’m guiar-te en una experiència que no et deixarà indiferent.
Amb recollida a hotel o aeroport, descobrirem les parets verticals a través de l’escalada i les vies ferrades, bonics llocs per menjar local i els millors allotjaments depenent de la seva elecció.

Qui soc i que faig

Em dic Sergi, em diuen “Pendex” perquè vaig aprendre a escalar amb gent gran que jo, i en estar sempre rient com un pendejo em van anomenar així 🙂

Els tres pilars de la meva vida són tan importants, que vaig fer llocs web per a cadascun d’ells per tal de mostrar-los al món. Pots aprofundir en les pàgines o romandre en aquest lloc, on resumeixo cadascuna.

Benvingut i benvinguda al meu lloc web personal.

Els meus 3 pilars

DIDGERIDOO

Tocant aquest bell instrument des dels setze anys. Ara toco a l’aire lliure, ensenyar principiants o comparteixo música amb grans artistes. El control de la respiració és la clau.

POESIA

Vaig intentar ser un intèrpret, però l’escenari em fa suar molt.
Prefereixo seguir escrivint al meu bloc, on puc expressar pensaments:

sergipendex.wordpress.com

ESCALADA

Treballo en escalada des de 2011, principalment enfocat a guiar per les nostres terres i fora, així com formacions tècniques i adaptades a diversitat funcional.

Valors

Vaig intentar mantenir-me fora de la roda del capitalisme. Però a tots ens agrada treballar per pagar algun detall com un bon descans, comoditat, menjar. Mentre el món es mor de gana i lluita, sento que és impossible seguir endavant, necessito mirar cap amunt de tant en tant i recordar que el món és pur, però la vida humana és hostil.

Objectius

Com que els grans ofensors del món som els del medi, intentaré entretenir amb la meva música, la meva poesia, la meva escalada… Perquè potser no siguem suficients per viure sense servir un gran poder, però mentrestant, ens divertim. I cap poder no podria resistir-se a unir-se al moviment que creiem. Aleshores, intentem generar un moviment.

El canvi

El 2014, tristos esdeveniments van fer que la meva vida fos una mica més difícil de suportar i la motivació per treballar amb la meva passió es va esvair.
Un fatídic accident amb un molt bon amic que va morir, em va deixar commocionat i deprimit.

Uns mesos més tard, el meu company en un projecte d’escalada va tenir un altre accident, i el va deixar amb una cama amputada.
L’escalada es va convertir així en una eina terapèutica per a mi i el meu col·lega (que finalment es va convertir en campió de paraescalada) i vaig començar a fer feina puntualment amb diversitats funcionals i separant-me per un temps del treball de guia.

D’alguna manera, distanciar-me de l’escalada em va aportar perspectiva i propòsit. Com que escalar ja no era una activitat fàcil mentalment, necessitava entendre realment què hi havia dins meu i cap a on em dirigia.

Seria algú capaç d’ajudar els altres?

Puc ajudar a alliberar-te

Escalar és una activitat que connecta amb la teva naturalesa en brut, sentiment, emocions, poder i equilibri.

M’encanta ajudar les persones a conèixer-se a si mateixes, trobant llocs màgics al seu interior, a través de la bona vibra i la confiança et puc guiar quan les emocions fortes et superin, les enfrontarem junts.

La poesia també em va ajudar molt a entendre la ment dels altres, mitjançant paraules abstractes, podem arribar a les emocions abstractes que succeeixen dins de qualsevol. Puc ajudar-te a expressar-te, les paraules hi són perquè les trobis.